dramatikkens hus

Arkiv

Arbeidsvisning: Goodbye Kitty

28.april.2017

rss Bookmark and Share


Invitasjon! For barn mellom 6-12 år og voksne.

Vi planlegger fest! Vi har kalt prosjektet for en scenisk avskjedsfest. Med Goodbye Kitty inviterer vi barna til å si farvel til alt som er normalt og unormalt, til alt vi må være, skal være og burde være. Vi vil lage en fest som feirer alle mulighetene som ligger i et farvel.

I uke 17 er vi på Dramatikkens hus med hele teamet vårt, eller festkommiteen om dere vil. Her skal vi ha et verksted hvor vi prøver ut ulike ideer til den store festen. Rakel Nystabakk spiller på laptop. Chrisander Brun planlegger festlokalet og lyset. Ellen Andreassen, Magnus Myhr og Lars August Jørgensen øver på å være vertskap. Vi serverer popcorn og saft. Kanskje skriver vi litt taler, kanskje lager vi noen selskapsleker og kanskje vi synger en sang. Dansegulvet skal vi i alle fall prøve ut. Kanskje forestillingen er en konsert?

Bli med å planlegge fest med oss. La oss finne ut hvordan vi kan feire best mulig! La oss feire og se for oss fremtiden sammen! Arbeidsvisning fredag 28.april på Dramatikkens hus.

Goodbye Kitty har premiere på Barneteatret Vårt i Ålesund den 4.november.

Støttet av: Norsk Kulturråd, spenn.no, Fond for utøvende kunstnere, Fond for lyd og bilde, Dramatikkens hus og Fond for Frilansere. Co-produksjon: Barneteatret Vårt i Ålesund.

Publisert: 04.04.17
     
aid=4620