dramatikkens hus

Aktuelt

Ny administrativ leder ved Dramatikkens hus

Pressemelding

rss Bookmark and Share


Fra næringslivet til teaterbransjen

fra olje til dramatikk


Sigrun Daireaux (38) går fra jobben som investeringsrådgiver i Statoil for å bli administrativ leder ved Dramatikkens hus. – I Sigrun Daireaux har vi fått en innovativ leder med på laget, sier kunstnerisk leder Line Rosvoll.

Sigrun Daireaux har hatt ulike stillinger i Statoil gjennom de siste 12 årene, senest som investeringsrådgiver i Statoil Technology Invest. Hun er utdannet sivilingeniør ved NTNU.

- Selv om det selvsagt er store forskjeller mellom Statoil og Dramatikkens hus, tror jeg mine erfaringer er direkte overførbare. Jeg har jobbet med små, innovative selskaper med stor skaperkraft og høye ambisjoner. Min oppgave har vært å bidra til at disse får realisert potensialet sitt gjennom systematisk arbeid med strategiutvikling, organisasjonsbygging, plangjennomføring og forståelse av markedsmekanismer, sier Sigrun Daireaux.

- Dramatikkens hus har historie og personlighet, faglig kompetanse og stort potensiale. Jeg søkte på stillingen som administrativ leder fordi min bakgrunn og mine erfaringer vil kunne bidra til å løfte Dramatikkens hus videre, men først og fremst søkte jeg med hjertet. Det er med ydmykhet, utålmodighet og stolthet jeg går til denne jobben!, sier hun.

- Det er interessant å se at så høyt kvalifiserte ledere fra næringslivet lar seg friste inn på vårt felt nå.  Jeg er sikker på at Sigrun Daireaux, med sin bakgrunn og store arbeidskapasitet, vil være med å styrke Dramatikkens hus´ posisjon som et nasjonalt kompetansesenter i tiden fremover, sier Monica Boracco, styreleder i Dramatikkens hus.

Sigrun Daireaux tiltrer 10. oktober 2016.

Fakta om Dramatikkens hus:
·     Dramatikkens hus har et nasjonalt ansvar for scenetekstutviklingen i Norge.
·     Dramatikkens hus har som fremste mål å bidra til å utvikle ny dramatikk av høy kvalitet.
·     Dramatikkens hus samarbeider med teaterinstitusjoner og det frie feltet i hele Norge.
·     Dramatikkens hus er basert i eget, unikt teaterhus i et tidligere industrilokale på Grønland i Oslo.

For mer informasjon eller ytterligere kommentarer kontakt styreleder Monica Boracco på telefon 996 21 078 eller kunstnerisk leder Line Rosvoll, epost line@dramatikkenshus.no eller telefon 900 54 271.

Vedlagt ligger foto av Sigrun Daireaux (foto: privat) og Dramatikkens hus (foto: Dramatikkens hus)

Publisert: 17.06.16
     
aid=4360