dramatikkens hus
rss Bookmark and Share

Blåmandag 7 nov

Spilleplan:

07.nov 16kl. 19:00  Blåmandag

Blåmandag: Baktruppen

Blåmandag 7/11 kl. 19

NB! Begrenset plass. Det er ikke mulig å reservere plass på forhånd, men billett kan hentes fra kl. 18.15 samme kveld.

Baktruppen ble etablert i 1986 og har en svært variert CV bak seg: aksjoner, foredrag, performance, danseforestillinger, teaterforestillinger og konserter. Baktruppen var aktive frem til 2011 og regnes som en av Norges viktigste performancegrupper de siste 30 årene. De drev også utstrakt turnèvirksomhet i inn og utland.

Medvirkende, Blåmandag: Helle Haugsgjerd, Espen Klouman Høiner og Jo Adrian Haavind. Den tyske teatermakeren, forfatteren og musikeren Veit Sprenger gir ei innledning, og det leses fra ”Kvakk” og ”Superper”. Samtale, diskusjon, enkel servering.

Blåmandag er et nytt konsept på Dramatikkens hus. Flere av norgeshistoriens mest interessante teaterforestillinger er skrevet kollektivt. Vi setter vi fokus på utvalgte scenetekster som alle er resultater av kollektive skriveprosesser. Hvordan har de ulike tekstene tatt form? Hva er kvalitetene i en kollektiv arbeidsprosess og hvordan avspeiles dette i teksten? Hvordan er teksten uten forestillingen? Vi inviterer til en kollektiv kveld med presentasjon, diskusjon og lesninger.

Foto: Marit-Anna Evanger. På bildet: Trine Falch, Jørgen Knudsen, Jan Petter Brennsund (konserveringstekniker), Gurå Mathiesen, Erik Balke, Bo Krister Wallström, Worm Winther, Ingvild Holm, Øyvind Berg.

Publisert: 07.10.16 10:33
aid=4464