dramatikkens hus
rss Bookmark and Share

TekstLab Scratch Festival

Spilleplan:

28.okt 16kl. 20:30  Røtter, greiner og nye kvister av Mariko Miyata Jancey

TekstLab: "Røtter, greiner og nye kvister" av Mariko Miyata Jancey

TekstLab Scratch Festival kl. 2030

Gratis inngang på alle visninger, billetter kan reserveres via www.tekstlabfestival.com/billetter
For mer informasjon, se festivalens nettsider.

Røtter, greiner og nye kvister - Mariko Miyata Jancey
Hva skjer om en danser starter sin karriere med å få barn? Det ytre blikket truer ofte med å ta over det indre, - en begynner å se seg selv utenfra og vurdere ut i fra hvordan en tror andre vil vurdere en. Men det å bli sett er også drivkraften i å stå på scenen. Prosjektet som helhet består av flere soloer som omhandler ulike aspekter ved det å være gravid og bli mor.
”Hun ligger og sover, og er helt perfekt. Jeg sitter og ser på henne puste. Noen ganger skulle jeg ønske at alt jeg ville var å sitte her.” Gleden ved å være mor er noe av det største
man kan oppleve. Men hvordan går det sammen med andre drømmer og ønsker en har? Kroppen er fantastisk, som kan bære frem et barn og deretter fø det. Samtidig er den håpløst overvunnet av endringene etter en graviditet, fødsel og amming. 

Tekst, idé og konsept: Mariko Miyata Jancey
Mentor: Cecilie Lindeman Steen

Scratch stunts, samtaler og bar gjennom hele programmet.

I 2016 er TekstLab støttet av Norsk Kulturråd, Bergesenstiftelsen, Talent Norge og Fond for utøvende kunstnere. TekstLab Scratch Festival gjennomføres i samarbeid med Dramatikkens hus, Norsk Skuespillersenter, Cafeteatret/Nordic Black Theatre, Biblo Tøyen og Sentralen. Vi takker også Bilkollektivet for samarbeid.

Publisert: 03.10.16 11:34
aid=4451