dramatikkens hus
rss Bookmark and Share

Det eneste de har felles av Marte M. Solem

Spilleplan:

17.apr 15kl. 17:00  Det eneste de har felles av Marte M. Solem

"Det eneste de har felles er meg" av Marte M. Solem

Visning 17 april kl. 17.00

Stykket handler om en familie som er splittet av en skilsmisse, der vi får subjektive innblikk i hvert individs små og store utfordringer med å forholde seg til hverandre, alle forventninger og skuffelser de må holde for seg selv, at de likevel sårer hverandre og ikke minst hvordan hver av dem i ensomhet må innfinne seg med et liv av komplekse relasjoner.

"Jeg håper at overgangen til scenen vil gi meg nye måter å se situasjonene og karakterene på, og ønsker sammen med skuespillere og verkstedsleder å undersøke hvordan jeg kan utvikle stykket videre og gå dypere inn materialet", forklarer Marte. 

Marte er skuespiller og har medvirket i flere produksjoner ved bl. a. Nationaltheatret og Hålogaland Teater, og i filmer som "Fjellet" og "Mot naturen". Dette er det første stykket hun skriver.

Medvirkende: Kjersti Botn Sandal, Elisabeth Sand, Espen Alknes, Kyrre Hellum, Ellen Birgitte Winther og Kamilla Grønli Hartvig.

I forkant av visning har kunstnerne hatt verksted. Verksted på Dramatikkens hus er arbeid i prosess som varer i en til flere dager. Formålet er å gi kunstneren arbeidssted og ressurser for å utvikle ny norsk dramatikk. Verksted ender ofte med ei visning som er gratis og åpen for publikum.

Publisert: 10.02.15 13:56
aid=3967