dramatikkens hus
rss Bookmark and Share

Toril Goksøyr
Camilla Martens

Spilleplan:

05.des 14kl. 17:00 

FRI av Goks°yr & Martens

Visning av verkstedsarbeid

Datteren din er hos faren sin. Sitter hun på rommet sitt, eller springer hun ut? Er hun glad eller ulykkelig? Og når du tenker deg om; hvem var din redning da du var tretten år?

FRI er en forestilling om datteren din, og om hva som kan skje når du fortsetter å tenke selv om det gjør vondt.


OM PRODUKSJONEN

Du har fri. Du sitter i parken og det er snart sommer. Datteren din er hos faren sin, så du har helt fri. Ved siden av deg sitter en mor og ammer babyen sin. På benken bak skulpturen sitter to ungdommer og kysser. Alt er bra, du puster ut og lukker øynene. Du sovner ikke, men du begynner å tenke, og plutselig er ikke alt bra lenger. Du kjenner at du er urolig, mer urolig enn på veldig lenge. Du vet at du burde reise deg og gå, men du får det ikke til. Du blir sittende, og når du endelig forlater parken er alt forandret.

Forestillingens karakterer er ansatte i kommunens grøntavdeling, familier, ammende mødre, en gruppe alkoholikere, studenter og pensjonister. Rollene spilles av amatører og profesjonelle skuespillere fra Nationaltheatret.

Scenerommet er en park, og et stillas sørger for at tilskueren kan oppleve denne parken fra et fugleperspektiv.

Publikum får også tildelt hvert sitt head-set, som formidler en indre monolog for stykkets hovedkarakter, i tillegg til lyd fra parken og gata utenfor.

Premiere: Vår 2015 på Nationaltheatret

Les mer om Toril Goksøyr her:

Les mer om Camilla Martens her:

Det er dessverre ikke flere billetter tilgjengelig til visningen.

aid=3623