dramatikkens hus
10 oktober 2014 - kl 17:00 rss Bookmark and Share

Kongo Reborn av Kate Pendry

Spilleplan:

10.okt 14kl. 17:00 

KONGO REBORN av Kate Pendry

FredagsDram

KONGO REBORN er et møte med en norsk leiesoldat som er fengslet i Kongo for drap på en sivil drosjesjåfør. Vi møter han i hans siste time. 

It's kind of based on a true story.  Kate Pendry

Manus: Kate Pendry

Regi og konsept: Mads Sjøgård Pettersen
Skuespiller: Kim Atle Hansen

Kristine Klubben samtaler med Kate Pendry, Mads Sjøgård Pettersen og Kim Atle Hansen i etterkant av visningen.

På fredagsDram presenterer vi tekst-i-prosess og gode samtaler i et røft og uformelt format.

Varighet: 55 minutter

Gratis inngang og du får noe å spise i pausen.

Les mer om Kate Pendry her:

Mads Sjøgård Pettersen er regissør og dramaturg - innenfor teater, dans og opera. Han er også  skuespillere utdannet fra Akademi for scenekunst, og har jobbet  innenfor film teater og tv. Han har bl.a vunnet Amanda-prisen for sitt arbeide.

Kim Atle Hansen (f.1981 i Stavanger) er utdannet dramatiker ved Kunsthøgskolen i Oslo og skuespiller ved Akademi for scenekunst, Fredrikstad. Han arbeider frilans i Oslo som skuespiller og dramatiker. Han har bl.a. spilt forestillingene Lebensraum (2013); Revolver (2012) og Reaching for Straws (2011), samt vært med på Fantastic Fours Bestialitetens historie del 1-4 (2007-2009). Stykket hans Sensurert har urpremiere på Det Norsk Teatret 20 november 2014. 

Kristine Klubben utdannet fra Guildhall School of Music and Drama, og har gjennom sitt arbeide som musiker jobbet mot et fokus på scenekunst, og ny dramatikk. Hun har i løpet av de siste fem årene skrevet tre monologbaserte manus - alle med en sterke humanistiske stemme. Hun er kjent som offentlig samfunsdebattant i sin hjemby Bergen, hvor hun jobber som ungdomskolelærer.

 

aid=3559