dramatikkens hus
rss Bookmark and Share

Krig og Fred av Eirik Fauske
Krig og Fred av Eirik Fauske

Spilleplan:

25.mar 14kl. 19:00  Krig og Fred

Krig og Fred

av Eirik Fauske

KRIG OG FRED er eit forsøk på å sette seg inn i ein realitet - at Noreg har vore og framleis er deltakande i krigsoperasjoner rundt om kring i verda. I staden for å fokusere på fakta rundt dette, fabulerer framsyninga rundt den kunnskapen vi har og det engasjementet, eller mangelen på det, vi føler for temaet.

KJØP BILLETT HER: 

Framsyninga er co-produsert av teaterutdanninga på Høgskulen i Nord-Trøndeleg og Teaterhuset Avant Garden i Trondheim. Det er òg avgangsframsyninga til tre av 3. klasse-studentane på teaterutdanninga.

Scenetekst: Eirik Fauske
Regi: Erlend Samnøen. Skodespelarar: Lisa Birkenes Thun, Erik Bauck, Kristoffer Veiersted. Scenografi og kostymer: Marie Steen Löwendahl og Ingrid Tønder. Lysdesign: Eirik Brenne Torsethaugen. Lyddesign: Jørgen Noodt Skjærvold. Dramaturgisk innspel og lydkonsulent: Per Platou. Dramaturg tekst: Kai Johnsen. Produsent: Eirik Fauske og Anita Basmo Bjørnstad / HiNT
Grafisk design: Kristian Kaupang.

I 2010 laga Eirik Fauske framsyninga «Gullalðurir». To år seinare dramatiserte han den norske oljehistoria med oppsettinga «Lindås». Båe gongane nytta han aktørar med bakgrunn frå skodespelarutdanninga ved Høgskolen i Nord-Trøndelag (HiNT) der han sjølv er utdanna. Eirik er også Husdramatikar.

aid=3303