dramatikkens hus
rss Bookmark and Share

Bold readings
Carole Fréchette

Spilleplan:

23.nov 13kl. 15:00  Kr. 60

Bold Reading: Thinking of Yu

Maggie flytter til en storby. Hun er deprimert og klarer ikke å pakke ut tingene sine. På toppen av en kartong oppdager hun en avisartikkel om Yu Dongyue som var en av de tre studentene som kastet maling på et bilde av Mao på Den Himmelske Fredsplass under demonstrasjonene i 1989. Etter 17 år i fengsel forteller han at det var lederne for studentopprøret som angav ham. Dette er nytt for Maggie som sammen med naboen Jerry og den unge, kinesiske studenten Lin prøver å finne ut hva som egentlig skjedde. Fordi alle tre har erfart hva håp, sinne, skuffelse og undertrykkelse gjør med et menneske, kan de forestille seg hva som kunne få idealistiske ungdommer til å protestere og være villige til å dø for det de tror på.

Skuespillere: Kate Pendry, Mona Grenne og Neil Howard.


Carole Fréchette har skrevet over et dusin dramatiske verk inkludert The Four Lives of Marie, The Seven Days of Simon Labrosse, Helen’s Necklace, John and Beatrice, The Little Room at the Top of the Stairs, og nå også Thinking of Yu.

Billettepris kr. 60

I høst introduserer vi Bold Readings som er «kalde» lesninger av internasjonale stykker. Lesningene forgår på engelsk. Kurator er Hege Randi Tørresen. 

aid=3175