dramatikkens hus
rss Bookmark and Share

ut-/ned-/opp-/be-STEMT!
ut-/ned-/opp-be-STEMT!

Spilleplan:

06.des 13kl. 19:00  Kr 100/60
07.des 13kl. 15:00  Kr 100/60
07.des 13kl. 19:00  Kr 100/60

ut-/ned-/opp-/be- Stemt!

av Lene Therese Teigen

ut-/ned-/opp-/be- STEMT er et faktashow om politikk, kjønn og historie. Gutter og jenter, kvinner og menn: Hvor forskjellige, hvor like? Likere nå enn for hundre år siden? Mer forskjellige? Hvem gjør hva for å bli likt? Hvem gjør hva for å bli sett? Hvem gjør hva for å bidra positivt til samfunnsutviklingen? Når vi blir født er vi blanke, hvite ark, men raskt blir vi til noe mer – hvordan skjer det? Musikk, foredrag, stand-up, monologer og korte scener fra familiesituasjoner veves sammen slik at tankevekkende informasjon og gjenkjennelige situasjoner blandes med overraskende historier der kjønnsroller er satt på hodet for å sette i gang tankeprosesser!

Regi og manus: Lene Therese Teigen, Medvirkende: Cecilie Lundsholt, Anders Rummelhoff og Elisabet Schjelderup Topp. Forestillingen er utviklet i tett samarbeide med ensemblet og scenograf. Scenografi/video/kostymedesign: Ada Hesjevoll, Musikk/lyddesign: Tov Ramstad. Lysdesign: Inger Johanne Byhring. Dramaturg: Halldis Hoaas.
Billettpriser er 100/60. Passer for alle som er 12 år og oppover. 

SAMTALE PÅ SCENEKANTEN med Jørgen Lorentzen og Hanne Grasmo etter 15-forestillingen på lørdag. Ferdig 16:45.
Det blir anledning til å forlate salen før samtalen begynner for de som ønsker det.

Produsert av House of Stories med Teater Innlandet, Turnéorganisasjonen for Hedmark og Likestillingssenteret på Hamar som coprodusenter. Støttet av Dramatikkens hus, Fond for Utøvende Kunstnere, Fritt Ord og Hedmark Fylkeskommune.

aid=3123