Teatret Vårt satser på ny dramatikk

Onsdag 10. april er Kristian Lykkeslet Strømskag, påtroppende teatersjef ved Teatret Vårt, på besøk på Dramatikkens hus med ni forfattere fra Møre og Romsdal.

Jeg tror det er veldig bra for Teatret Vårt å samarbeide med Dramatikkens hus, skriver Kristian i en e-post. – Både fordi vi får knyttet kunnskap og kompetanse til teatret og at vi kan gå igang med samarbeid om konkrete utviklingsprosjekt. Håpet er jo at dette vil føre til en eller flere urpremierer ved Teatret Vårt. Møre og Romsdal er et fylke med svært mange aktive og interessante forfattere. For oss er det helt naturlig å kontakte noen av disse for å se om det kan bli noen nye prosjekt ut av det. Denne dagen er først og fremst for å møtes og bli kjent, og forhåpentligvis gi inspirasjon til å skrive for scenen. Planen er å følge opp videre enten med flere samlinger eller individuelt, og så håper vi det vil avføde noen konkrete prosjekt.

Forfatterne er: Rønnaug Kleiva, Berit Rødstøl, Brit Bildøen, Mette Karlsvik, Joakim Kjørsvik, Bjørn Vatne, Aino Basso, Endre Ruset og Vidar Kvalshaug. (Mette var i et ærend da fotografen tok bildet.)

Foto: Trine Kleven

 

Foto: Adam Mørk