«n.e.v.e.r.l.e.t.g.o» av Rolf Kristian Larsen

14. juni 2019 11:00

Hun vil ha barn, med ham. Og foreldrene hans vil mer enn noe annet i verden ha barnebarn. Men han vet ikke. Verken om barn, eller henne. Stykket handler om kjærlighet og forhold, om alderdom og familie, valg og vegring. Og om hvordan noen ganger så tar livet valg for deg, enten du vil eller ikke.

Rolf Kristian Larsen er skuespiller og dramatiker. Som skuespiller har han medvirket i en rekke filmer og tv-serier som Mannen som Elsket YngveKompani OrheimKongens NeiKampen om TungtvannetNobel og Heimebane. Han ble utdannet fra Statens Teaterhøgskole i 2012, og har siden jobbet ved Nationaltheatret og Det Norske Teatret. I oktober 2018 ble debutverket l.i.f.e.g.o.e.s.o.n satt opp på Det Norske Teatret og mottok strålende kritikker. Larsen er husdramatiker ved Dramatikkens hus 2018/2019.

Regissør: Rolf Kristian Larsen
Scenografisk festivalkonsept: Sir Grand Lear
Re-enactment
Produksjonstid: 1 time

Foto: J. W. Hendricks

 

BILLETTER til Dramatikkfestivalen på Dramatikkens hus
Dagspass koster kr. 200 for voksne og kr. 100 for barn. Enkeltbilletter kr. 100 selges i døra hvis det er billetter igjen. Her kan du kjøpe dagspass til Dramatikkfestivalen fredag 14. juni 2019:  Hoopla.no 


HELE PROGRAMMET FOR DRAMATIKKFESTIVALEN 2019

Torsdag 13. juni 2019
Kl. 17.00: Festivalåpning og samtale med alle dramatikerne
Kl. 19.00: «Solveig: .. peer aspera ad astra» av Rolf Kristian Larsen
Kl. 21.00: «Eg skal fortelje deg om mitt liv» av Veronika Erstad

Fredag 14. juni 2019 
Kl. 11.00: «n.e.v.e.r.l.e.t.g.o» av Rolf Kristian Larsen
Kl. 18.00: «RING RING RING» av Daria Osipova
Kl. 19.30: «Rådyret på den andre siden av elva» av Birgitte Larsen
Kl. 21.00: «Birdface» av Runa Borch Skolseg

Lørdag 15. juni 2019
Kl. 12.00: «Høna, Egget og Reven» av Nelly Winterhalder
Kl. 16.00: «Hvem er fienden?» av Liv Marit Weberg
Kl. 19.00: «Sweatshop Aleppo» av Tale Næss – NB! Dette arrangementet er på Vega Scene og krever egen billett

 

Om Norsk Dramatikkfestival
Norsk Dramatikkfestival ønsker velkommen til tre dager med visninger, seminarer, samtaler og gjester. 13.-15. juni har du mulighet til å oppleve tekster av utvalgte dramatikere som representerer nåtidens tendenser i norsk dramatikk. Festivalen presenterer i år scenetekster av Birgitte Larsen, Daria Osipova, Rolf Kristian Larsen, Runa Borch Skolseg og Veronika Erstad. Nytt av året er utvelgelse av scenetekst for barn og unge av Liv Marit Weberg, Nelly Winterhalder og Tale Næss.

NB! Festivalens seminarer lanseres senere i vår.

Festivalens hovedsamarbeidspartner er Dramatikkens hus. I tillegg samarbeider årets festival med Vega SceneNRK RadioteatretNationaltheatretDet Norske TeaterTrøndelag TeaterSogn og Fjordane TeaterHordaland TeaterBrageteatretRiksscenenPeer Gynt AS og Tigerstadsteatret.

Norsk Dramatikkfestival er støttet av Norsk Kulturråd. Festivalen er en arena for stimulering og utvikling av ny norsk dramatikk og scenetekst. Annethvert år velger en fagjury anonymt ut nye tekster for iscenesettelse og ulike former for fremføring. Siden 1985 har Norsk Dramatikkfestival vært den viktigste arenaen for ny norsk dramatikk, og et springbrett for mange av landets dramatikere.

 

Norsk Dramatikkfestival er Dramatikkens hus sitt bidrag til Heddadagene 11.-18. juni 2019.

 

Legg til i kalender 2019-06-14 11:00 Europe/Oslo «n.e.v.e.r.l.e.t.g.o» av Rolf Kristian Larsen