Lillestrøm vgs viser «Barn som leker» av Tron-Petter N. Aunaas

16. mars 2019 12:45

Vi er et ensemble bestående av 14 ivrige og kreative ungdom i vårt siste år på dramalinjen ved Lillestrøm vgs. Vi fungerer som skuespillere og produsenter, scenografer og økonomiansvarlige, kollegaer og venner. I snart tre år har vi jobbet sammen om å skape teater med fokus på at det skal komme fra oss unge og være aktuelt i dag. Barn som leker er ensemblets fjerde produksjon.

ROLLELISTE:
Cathrine Elgin Wilhelmsen-Symes, Helene Snellingen, Thea Caroline Bareksten , Rebekka Andrine Kjølle, Snorre Kind Monsson, Tuva Mjelde Refsum, Teo Ingebretsen, Markus Giæver Nordbye, Ida Oldeide Hay, Mari Charlotte Soland, Magnus Stokkeland, Marius Grasbekk, Simen Fagerli Pedersen og Sabell Alnæs Nsiri.

INSTRUKTØR/FAGLÆRER: Merete Brustad
TEKNISK: Paul-Thomas Brenden Sollien

Forestilling: lørdag 16/3-2019 kl. 12:45-13:45
Gratis inngang. Billetter kan forhåndsreserveres i hoopla.no

Foto: Ole-Martin Sandness

Informasjon om dramatikeren: Tron-Petter Aunaas Nilsen
Tron-Petter er frå Rælingen i Akershus. Han har gått på Forfatterstudiet i Bø, og studerer for tida ved Universitetet i Bergen. Tidlegare har han skrive lyrikk og dramatikk, blant annet stykket Et sted, langt borte, satt opp av Akershus Teater i 2017. Teksten vart skriven for ungTEKSTakershus – Akershus Teaters satsning på unge dramatikare, og vart utgjeven i bokform som ein del av Akershus Teaters antologi med scenetekstar.

Våren 2018 vann Tron-Petter Den Unge Scenens Dramatikkonkurranse med sceneteksten Barn som leker.

Den Unge Scenen (DUS) arrangeres for 8. gang på Dramatikkens hus og er regionfestival for Oslo og Akershus. Les mer om DUS. 

Legg til i kalender 2019-03-16 12:45 Europe/Oslo Lillestrøm vgs viser «Barn som leker» av Tron-Petter N. Aunaas