Gine Cornelia Pedersen om: Æteren  

17. april 2018 19:30
Å skape store ting alene, er en ensom sport. Til og med kanskje ikke helt realistisk.

Universets bibliotek er rett over hodet på meg. Eller ved siden av, under, alt ettersom. Sitter du fast? Koble deg på. Hvordan da, sier du? Hva er dette for noe sprøyt, sier du, er det jakten på den sjette sans eller? Kanskje det ikke er så langt unna. Vel, originaliteten som tanke er avleggs, og helt umulig. Munch, Hamsun og Ibsen, tanta di Gjertruds uoppfylte sensuelle potensiale, alt, alt ligger lagra. Tenkte du en genial tanke i går, fikk en ide du holdt kjeft om, og så leste om at noen lager en film om det i Hollywood i dag? Great minds.. osv, men æteren er for alle. Pass på hva du ønsker deg. En innføring i hvordan å koble på universets bibliotek- og med det å gi slipp på egoet.

Gine Cornelia Pedersen er utdannet skuespiller ved Kunsthøgskolen i Oslo. Hun debuterte med romanen Null på forlaget Oktober i 2013.  Hennes andre roman Kjærlighetshistorie eller Utenom og hjem eller Et epos kom ut i 2015. I tillegg har hun skrevet dikt og tekster i en rekke litteraturtidskrifter og magasiner.

I Foredragsserien har scenekunstnere valgt seg en kunstner som utgangspunkt for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner, Dramatikkens hus. Foredraget er på engelsk og vil bli streamet på vår Facebook-side.

Foredragsserien er gratis. Du kan forhåndsbestille seteplass HER. NB! Forhåndsbestilte billetter frigis 10 minutter før foredraget starter! 

             

Legg til i kalender 2018-04-17 19:30 Europe/Oslo Gine Cornelia Pedersen om: Æteren