Arbeidsvisning «DÉJÀ» av The Krumple

01. mars 2019 17:00

DÉJÀ er inspirert av den prisvinnende grafiske romanen Here av Richard McGuire. Handlingen i Here finner sted på ett og samme sted – i en stue i en leilighet – millioner av år bakover i tid og tusener av år inn i fremtiden. Karakterer fra forskjellige tidsepoker møtes i den samme stuen. Ved bruk av et særlig fysisk og visuelt formspråk ønsker The Krumple å skape en tidskapsel bestående av flyktige øyeblikk fra både vår egen tid, vår fortid og fremtid. I lys av evolusjonen ønsker ensemblet å utfordre oss til å reflektere over menneskehetens betydning og overflødighet.

The Krumple har verksted på Dramatikkens hus 18. februar-1. mars 2019. Du er hjertlig velkommen på visning fredag 1. mars kl. 17. Gratis inngang. Ingen billettsalg. Åpent for alle.

The Krumple  er et internasjonalt scenekunstkompani basert i Paris og i Oslo. Prosjektet DÉJÀ involverer følgende kunstnere:
Léna Rondé, David Tholander, Oda Kirkebø Nyfløtt, Vincent Vernerie og Jo Even Bjørke
Outside eye director: Gwendolyn Warnock
Scenografi: Caroline Ginet
Lyddesign: Christian Skjødt
Lysdesign: Claire Gondrexon
Lys- og sceneteknikk: Agathe Patonnier
Kostymer: Sylvie Berthou

Koreograf: Catherine Béziex
Lydteknikk: Viljar Losnegård og Paulucci Bakke
Scenografiassistenter: Vilde Jensen Hjetland, Fabien Saleil og Pia Rondé

Hospitanter: Pauline Schill og Holly Taylor-Zuntz

Tilstede ved Dramatikkens hus:
Léna Rondé, David Tholander, Oda Kirkebø Nyfløtt, Vincent Vernerie, Jo Even Bjørke, Claire Gondrexon, Christian Skjødt, Paulucci Bakke, Agathe Patonnier, Catherine Béziex, Pia Rondé og Holly Taylor-Zuntz
 

DÉJÀ har urpremiere på Stamsund Teaterfestival 31. mai 2019, og er en samproduksjon med Figurteatret i Nordland, og er støttet av Norsk Kulturråd, Nordland Fylkeskommune ved Figurteatret, Fond for Lyd og Bilde, Dansk Kunstfond, SPENN og Dramatikkens hus.

 

Foto: Anita Bjørkli

Legg til i kalender 2019-03-01 17:00 Europe/Oslo Arbeidsvisning «DÉJÀ» av The Krumple