Bærum barneteater viser: «Jegertimen» av Hanne Hagerup

17. mars 2019 13:30

Forestilling: søndag 17/3-2019 kl. 13:30-14:30
Gratis inngang. Billetter kan forhåndsreserveres i hoopla.no

Bærum Barneteater ble startet i 1985, og holder til i Sandvika. 11 av våre faste medlemmer fra 14-18 år representerer teateret i årets Dus-festival. Vi skal vise vår versjon av Hanne Hagerups Jegertimen, et stykke som tar opp viktige tema, som det har vært utrolig spennende og inspirerende å få dykke ned i.

SKUESPILLERE:
Emilio B. Lombardo, Ulrik Wasmuth, Tiril Jessen Bakke, Markus Hjorth-Johansen, Andrea Fauskanger Gundersen, Linnea Aksnes-Pehrson, Benedicte Flugstad Gjerland, Anders Møllerstad Li, Brage Sævareid, Eline Dahm Breitenstein og Milla Barr Kongsteien.

REGI OG TEKSTBEARBEIDELSE: Jon Todal Sæbø og Christian Henrik Curcan Sørbye
LYD- OG LYSDESIGN: Benjamin Fjellman
VEILEDER: Hilde Grythe

Plakatdesigner: Oda Margrethe Lilleaasen

Informasjon om dramatikeren: HANNE HAGERUP
Hanne er dramatikar og tekstforfattar frå Fredrikstad. Ho har skrive familiemusikalane Den Hvite Dame for Fredriksten Festning i Halden og Arnardo før Arnardo saman med Klaus Hagerup. Ho har og skrive tekstar for Oslo Fagottkor og for MAC theatre i Belfast. Saman med søstera Hilde og faren Klaus skreiv ho manus til NRKs julekalender Snøfall som vart vist jula 2016 og som vann Gullruten for beste barne- og ungdomsprogram. Ho har og skrive manus til sceneversjonen av Snøfall saman med Hilde for Oslo Nye Teater. Ho er for tida i ferd med å utvikle eit tv-serie-manus gjennom Norsk Filminstitutts barnefilmsatsning NFI:LAB Junior, og ho er ein del av barnedramatikksatsninga til Dramatikkens hus.

Den Unge Scenen (DUS) arrangeres for 8. gang på Dramatikkens hus og er regionfestival for Oslo og Akershus. 

Legg til i kalender 2019-03-17 13:30 Europe/Oslo Bærum barneteater viser: «Jegertimen» av Hanne Hagerup