Espen Klouman Høiner om: Spel

13. mars 2018 19:30
Espen Klouman Høiner jobber som skribent, regissør og skuespiller.

NB! Vi har hatt fulle hus på foredragene dette året og flere har dessverre ikke fått plass. Vi lager derfor forhåndspåmeldingssystem, slik at du veit at du har plass. Det er fortsatt gratis å komme inn. Registrer deg HER.

Espen Klouman Høiner er utdannet ved Teaterhøgskolen (KHiO) og Westerdals Oslo ACT. Høiner er tilknyttet kompaniene Verk Produksjoner og Fjerdeklasses Produksjoner. Han har også hatt en rekke roller innen teater, film og tv. Høiner fikk Heddaprisen for beste mannlige medspiller for rollen som Biff Loman i En handelsreisendes død og for Ivar Zolen i Bør Børson jr.

Espen Klouman Høiner kommer til Dramatikkens hus for å snakke om den norske speltradisjonen. Hva gjør et spel til spel? Om fellesskap, autentisitet, estetikk, ideologiske føringer, lokalpatriotisme og kvalitet.

I Foredragsserien har scenekunstnere valgt seg en kunstner som utgangspunkt for å tenke høyt om teater og verden. Foredragsserien kurateres av Ole Johan Skjelbred og Morten Cranner, Dramatikkens hus. Foredraget blir streamet på vår Facebook-side.

Foredragsserien er gratis.

Foto: Jon Skille Amundsen

Legg til i kalender 2018-03-13 19:30 Europe/Oslo Espen Klouman Høiner om: Spel